...
logotyp för webbagenten i västerås

SAMARBETE

Vi skapar dina framtida möjligheter!

samarbete - Vår process

Om du funderar på att arbeta med oss inom en snar framtid för att marknadsföra ditt företag eller din idé, vänligen ta en minut av din tid att läsa igenom vår process.

Av många års erfarenhet har vi lärt oss att detta är en viktig del av välbalanserade affärsrelationer och arbetsflöden. Du är viktig för oss och det är också att få avkastning på din investering för ditt företag. Kontakta oss här eller gör en gratis analys här!

TJANSTER DU KAN LITA PA
WEB DESIGN 8

1. BEGÄRAN OM FÖRSLAG

Kontakta oss och beskriv vad du tänker på. Du kan skicka ett e-postmeddelande, fylla i onlineformuläret eller ringa oss direkt +46 76327 7884. En kort konversation via e-post eller telefon är allt som krävs för att avgöra om vi passar bra.

E HANDEL 6

2. FÖRSLAGET HAR SKICKATS

Baserat på den information du ger oss kommer vi att skicka ett förslag och en offert via e-post inom 2 arbetsdagar. Uppskattningen kommer att innehålla en fullständig uppdelning av allt som krävs, såväl som valfria element, och den tid det kommer att ta att slutföra ditt projekt.

WEB DESIGN 11

3. BOKNING & INSÄTTNING

En deposition på 50 % eller enligt överenskommelse krävs för att initiera ditt projekt. När vi är överens och du har skickat in allt innehåll till din webbplats (text & bilder) kommer vi att skapa ett schema. Den typiska tidsramen är mellan 2-4 veckor.

E HANDEL 8

4. SKAPA

Vi använder innehållet du har tillhandahållit för att designa en anpassad webbplats för ditt företag. Detta inkluderar installation och inställning av ditt CMS och eventuella plugins eller tillägg. Ytterligare grafisk design och UI-designelement kommer att tillhandahållas av oss utan extra kostnad om det behövs.

WEB DESIGN 10

5. TESTNING OCH JUSTERING

Vi kommer att testa din webbplats för att säkerställa att den är fullt responsiv för alla enheter och optimerad för att laddas snabbt. Detta inkluderar form- och e-handelstestning. Ytterligare justeringar eller mindre innehållsändringar kommer att göras baserat på din feedback.

E HANDEL 7 1

6. LANSERA

Du kommer att faktureras för resten av utvecklingsavgiften när projektet är slutfört, eller 30 dagar efter den första betalningen, beroende på vad som inträffar först. När den slutliga betalningen har tagits emot och du ger oss klartecken, kommer din webbplats att gå live.

UPDATE

7. UPPDATERINGAR

Vi förstår vikten av att hålla din webbplats uppdaterad, säker och anpassad till dina affärsmål. Det är därför vi erbjuder kontinuerliga uppdateringar som en del av våra omfattande webbdesigntjänster.

REPORT

8. RAPPORTERA

Transparens och kommunikation är kärnan i vår process. För att hålla dig fullt informerad om din webbplats prestanda och utveckling tillhandahåller vi omfattande månatliga rapporter. Dessa rapporter ger dig en tydlig och detaljerad översikt, vilket säkerställer att du håller kontakten och är uppdaterad med alla aspekter av din webbplats.

UPDATE 2

9. FÖRBINDELSE!

vi tror att stark kommunikation är grunden för ett framgångsrikt partnerskap. Som kund till oss kommer du att ha en nära och kontinuerlig kontakt med vårt team under hela webbdesignprocessen och därefter. Vi är dedikerade till att bygga en samarbetsrelation för att säkerställa att din vision förverkligas fullt ut.

Är du redo att göra en anmärkningsvärd markering online? Kontakta oss, låt oss samarbeta och ge ditt varumärke eller personliga resa liv!

Rulla till toppen